Ateneo kokoontuu 0-2: sta alaspäin, nipistää La Sallen väärentämään UAAP-ratkaisua

Mitä Elokuvaa Nähdä?

Ateneo Lady Eagles juhlii ottelunsa 2 voittoa. Kuva: Tristan Tamayo /

Tämä sarja on muuttunut eeppiseksi.

Puolustava mestari Ateneo pakotti päättävän kolmannen pelin UAAP-kauden 78 naisten lentopallon finaaleissa, palaten kahdesta erästä järkyttämään De La Sallen yliopistoa 18-25, 26-28, 25-17, 25-16, 15-11, Keskiviikko Mall of Asia Arenalla.

Äskettäin kruunattu MVP Alyssa Valdez astui kytkinpolkimelle ja sai viisi Lady Eaglesin seitsemästä viimeisestä pisteestä antaen joukkueelleen uuden halkeaman puolustaa kruunua lauantaina.

Bea De Leon teki pisteen, joka pakottaisi pelin 3, kieltämällä kauden 78 paras estäjä Mary Joy Baron viimeisessä näytelmässä.Djokovic voittaa Wimbledonissa saadakseen ennätyksellisen tasaisen 20. duurin Nigeria tainnutti USA: n olympialaisten näyttelyssä Antetokoumpo, Bucks leikkaa Sunsin etumatkan NBA-finaalissa

La Salle menetti mahdollisuuden päättää sarja, kun Ateneo sai vauhtia sen jälkeen, kun Lady Spikers johti 2-0.

Valdez tietää, että voitto Lady Spikersia vastaan ​​toisessa pelissä on pieni verrattuna lauantain tapahtumiin.

Voitto ei ole vain voittoa, voiton jälkeen on suurempia vastuita, Valdez sanoi. Babalikan namin ang nangyari tänään ja muista asioita, jotka teimme oikein.

Fyysisesti sinun on valmistauduttava, mutta valmistaudu myös henkisesti, koska se on viimeinen peli. Mieli aineesta, vaikka se sattuu, mitä tahansa tapahtuu, taistelee.

Lyhyt 5-5-tasoitus viidennessä erässä katkaistiin heti, kun Jhoana Maraguinot antoi Ateneolle 6-5-johtoaseman, ennen kuin Valdez otti kuuden peräkkäisen pisteen.

Maraguinot seurasi sitä ja teki 14-11-ottelupisteen.

Valdez oli jälleen tähti Ateneossa, ja hän sai 34 pistettä, 32 piikkiä, kun taas Maraguinot ja Bea De Leon lisäsivät vastaavasti 15 ja 12 pistettä.

Kim Dy johti La Salleä 16 pisteellä, kun taas Mika Reyes, joka keräsi La Sallen myöhään viidennessä erässä, lisäsi 14.

Ara Galang ja Cyd Demecillo sijoittuivat myös kaksinumeroisiksi 12 ja 10 pistettä.

Ateneo luotti lähinnä rikkomukseensa, lyöen De La Salleä 63 pisteen piikkeistä.

Molemmat joukkueet tekivät 33 virhettä kappaleelta.

Saat täydellisen kollegiaalisen urheilulajin, mukaan lukien tulokset, aikataulut ja tarinat, osoitteestaKysyjän vaihtelevuus.