Cooper ei ole kovin vaikuttunut Azkalsin 3-0-voitosta Guamista

Mitä Elokuvaa Nähdä?

Filippiinit vs Guam Fifan maailmanmestaruuskilpailuissa / Aasian cupin karsinnoissa. AZKALS-KUVA

MANILA, Filippiinit - Filippiinien voitto Guamista jätti päävalmentajan Scott Cooperin haluamaan lisää joukkueestaan.

Filippiinien Azkals varmisti kolmannen sijan vuoden 2022 maailmanmestaruuskilpailujen ja 2023 Aasian cupin karsintojen toisella kierroksella.3-0 voittoPerjantai-ilta, mutta se ei riittänyt vaikuttamaan Cooperiin, joka näki Azkalien epäjohdonmukaisen esityksen.

Luulen, ehkä annoimme itsellemme enemmän ongelmia kuin Guam antoi meille, rehellisesti sanottuna, sanoi Cooper AFC: n verkkosivuston tarinassa. Onnistuimme vihdoin tekemään kaksi maalia eristä ja olemme tyytyväisiä tulokseen, mutta suorituskyky oli hajanainen.

Viisi tai 10 minuuttia pelasimme hyvin ja sitten vielä viisi tai 10 minuuttia, emme pelanneet niin hyvin. En ole tyytyväinen siihen. Meillä ei voi olla sellaisia ​​jaksoja, joissa olemme vaikeuksissa.Djokovic voittaa Wimbledonissa saadakseen ennätyksellisen tasaisen 20. duurin Nigeria tainnutti USA: n olympialaisten näyttelyssä Antetokoumpo, Bucks leikkaa Sunsin etumatkan NBA-finaalissa

Azkals veti eteenpäin aikaisin Angel Guiradon maalin jälkeen 12. minuutilla, mutta kesti jonkin aikaa, ennen kuin he hyödyntivät mahdollisuutensa.

Vasta Marcus Lopezin omasta maalista Azkals lisäsi johtoasemaansa ennen kuin Mark Hartmann asetti viimeisen lopputuloksen 88. vapaapotkusta.

Valmentaja Scott Cooper kertoo pelaajiensa olevan tyytymättömiä suorituskykyynsä jopa 3-0-voitolla Guamista…

lähettänyt Azkalit päällä Lauantaina 12. kesäkuuta 2021

Joten minun näkökulmastani sanoin pelaajille, että olemme tyytyväisiä tulokseen, mutta olemme tyytymättömiä suoritukseen ja he tietävät, että voimme tehdä sen paremmin, Cooper sanoi.

Tulevaisuuden standardiemme on oltava sitä korkeammat. Tavoitteenamme on pelata parempaa jalkapalloa. Voimme tehdä paljon paremmin kuin se, hän lisäsi.

Cooper sanoi myös, että Azkalit osoittivat kurinalaisuutta tiistaina Kiinalle tekemässään tappiossa 2: 0, mikä oli jyrkkä kontrasti heidän suoritukselleen Guamia vastaan.

Ensimmäisessä ottelussa Kiinaa vastaan ​​näytimme organisaatiokuria ja tässä pelissä emme osoittaneet mitään. Meillä ei ollut tarpeeksi jatkuvuutta pelissämme tai pallon hallussa, ja siksi muutimme kokoonpanoa puoliajalla, hän sanoi.

Toinen puoliaika ei ollut niin huono, aloimme kietoa enemmän asioita yhteen varsinkin viimeisten 20-25 minuutin aikana, hallussapito oli hyvä, mutta viimeisen kolmanneksen rauhallisuus tarkoitti, että saimme vain yhden maalin ja se on minulle pettymys.