Messin vapaapotku ei riitä, kun Argentiina piti vedonlyöntiä Chilessä

Mitä Elokuvaa Nähdä?

Jalkapallon jalkapallo - Copa America 2021 - Lohko A - Argentiina v Chile - Nilton Santos Stadium, Rio de Janeiro, Brasilia - 14. kesäkuuta 2021 Argentiinalainen Lionel Messi ampuu maaliin REUTERS / Ricardo Moraes

RIO DE JANEIRO - Argentiinalainen Lionel Messi teki yhden tavaramerkkipotkuistaan ​​alkupuoliskolla, mutta Eduardo Vargas tasoitti Chileä toisella puoliskolla ja jätti kunnianosoitukset jopa 1-1 Copa America -kilpailussa Rio de Janeirossa maanantaina.

Kun molemmat osapuolet tapasivat MM-karsinnoissa aiemmin tässä kuussa, chileläinen maalivahti Claudio Bravo pelasti akrobaattisesti yhden Messi-vapaapotkun ja toinen osui puutyöhön, mutta tällä kertaa Barcelonan pelaaja meni paremmin, käpertyen upean setin verkon kulmaan. 25 metrin päästä 33 minuutin kuluttua.

Vaikka he voittivat Argentiinan rangaistuksilla Copa America -finaaleissa 2015 ja 2016, Chile ei ollut koskaan voittanut naapureitaan yli 90 minuutissa tässä turnauksessa, ja heidän tehtävänsä vaikeutui vielä sen jälkeen, kun Messi avasi maalin.

Chileläiset puuttuivat Alexis Sanchezin loukkaantumisen takia, mutta taistelivat taaksepäin tasoittaakseen 13. minuutti toisen puoliajan melko onnekkaissa olosuhteissa, kun VAR-kuuleminen johti rangaistuspotkuun.

Arturo Vidalin voimakas laukaus kaatui erinomaisesti baariin Emiliano Martinezin toimesta, mutta Vargas seurasi kotipalloa.

Peliä pelattiin autio Nilton Santos -stadionilla, joka on vuoden 2016 olympialaisten yleisurheilutapahtumapaikka, ja molemmat osapuolet tukkeutuvat huonolle kentälle.

rico yan kuolinsyy

Chile on pisteestä onnellisempi kuin Argentiina, joka on nyt voittanut neljä viimeisestä viidestä ottelustaan.

Argentiinalaisilla Messi on aina vaarallinen, mutta Stuttgartin laituri Nicolas Gonzalez vilpittömästi maalin edessä, oli enemmän mahdollisuuksia voittaa kaikki kolme pistettä.

Meillä oli kuusi tai seitsemän selkeää mahdollisuutta, ja menetimme ne, ja Chile sai hyvän tasapelin, sanoi vartija Martinez. Tänään tekemämme mahdollisuudet riittivät voittamaan neljä tai viisi.

Chile ei kuitenkaan ole mikään, ellei joustava, ja he puolustivat voimakkaasti kaikkialla ja varsinkin viimeisillä hetkillä, kun vastustajat heittivät palloja laatikkoon etsimään voittajaa.

Paraguay ottaa Bolivian vastaan ​​A-ryhmän toisessa ottelussa myöhemmin maanantaina, ja Uruguay, sarjan viides joukkue, debytoi perjantaina.