Ronaldo tupla auttaa Juventusta voittamaan Barcelonan 3-0

Mitä Elokuvaa Nähdä?

Juventus Ronaldo

Jalkapallon jalkapallo - Mestarien liiga - Ryhmä G - FC Barcelona - Juventus - Camp Nou, Barcelona, ​​Espanja - 8. joulukuuta 2020 FC Barcelonan Lionel Messi yhdessä Juventuksen Cristiano Ronaldo REUTERSin / Albert Gean kanssa

maailman pisimmät tekokynnet

BARCELONA —Cristiano Ronaldo tasoitti kaksi rangaistusta, kun Juventus ohitti Barcelonan 3: 0 Camp Noussa saadakseen tiistaina Mestarien liigan G-ryhmän kärkipaikan.

Se oli Ronaldon ensimmäinen tapaaminen Barcan kanssa sen jälkeen, kun katkera kilpailija Real Madrid jätti vuonna 2018, eikä kestänyt kauan, ennen kuin hyökkääjä teki jälkensä peliin.

Portugalilaiset testasivat Barca-maalivahdin Marc-Andre ter Stegenin varhaisessa vaiheessa, ennen kuin avasivat maalin paikasta 13. minuutilla Ronald Araujoin kaatamisen jälkeen.

Puolustaja Danilo välähti vaivalla aivan ohi, kun vieraat painostivat painetta. Upealla Weston McKennie-volleyllä laitettiin Italian mestarit kaksi maalia ylös ja hallitsemaan seitsemän minuuttia myöhemmin.Djokovic voittaa Wimbledonissa saadakseen ennätyksellisen tasaisen 20. duurin Nigeria tainnutti USA: n olympialaisten näyttelyssä Antetokoumpo, Bucks leikkaa Sunsin etumatkan NBA-finaalissa

Tappio johtui siitä, kuinka pelasimme avaamisen 25 minuutissa, Barcanin raivostunut valmentaja Ronald Koeman sanoi.

Aloitimme huonosti, näytimme peloissamme, emme olleet aggressiivisia. Näyttää siltä, ​​että olisimme tulleet ulos etsimättä häviä, toisin kuin yritämme hallita peliä. Emme olleet hyviä, emmekä edes asemallisesti.

Saimme paremman, mutta hävisimme pelin ensimmäisen puolen tunnin aikana.

Filippiinien yliopistollinen urheiluliitto

Molemmat osapuolet olivat jo päässeet pudotuspeleihin ennen lähtöä. He päättivät ryhmävaiheen kullakin 15 pisteellä, mutta Juve otti ensimmäisen sijan ylivertaisen head-to-head-ennätyksen ansiosta.

Ronaldo sai toisen rangaistuksensa, kun Clement Lenglet sai rangaistuksen käsipallosta seitsemän minuuttia uudelleenkäynnistyksen jälkeen.

muggsy bogues avaruushillo

Katalonialaisten asiat melkein pahenivat neljänneksen tunnin kuluttua siitä, kun Leonardo Bonucci luuli maalin olevan vain VAR-arvosteluun, joka osoittaa, että hän oli ollut paitsiossa, kun hän niputti pallon lähietäisyydeltä.

Tulos aiheuttaa tulipalossa olevalle Koemanille paineen, ja klubi kärsi ensimmäistä kertaa tappioistaan ​​ensimmäisen kerran hänen taloudenhoitonsa alaisuudessa.

Hyökkääjä Antoine Griezmann sanoi kuitenkin, että tappio ei ollut Koemanin vika.